Comunicazione / Vesti iz Konfindustrije Srbija

31 decembar 2023

Poruka predsednika Dei Tos povodom predstojecih praznika

Drage koleginice i kolege,

Došao je period godine kada svako od nas uspori i osvrne se na postignute ciljeve, slaveci i deleci svoje pobede sa prijateljima i saradnicima.

I u ovoj 2023. trasirali smo sjajan put, bogat inicijativama, akcijama, uspostavljenim saradnjama, odnosima i sporazumima. Želim da izrazim svoju duboku zahvalnost za vašu posvec´enost, zalaganje i strast. Vi ste srce ovog udruženja i svakodnevno doprinosite rastu zajednice koja danas predstavlja ne samo važan deo proizvodnog i industrijskog tkiva Srbije, vec´ i most izmedu dva naroda.

Ohrabrujem svakog od vas, sada u danima praznika, da razmisli o lepoti ljudskih odnosa i vrednosti koje nastaju kada ujedinimo veštine, kreativnost i timski duh u svrhu postizanja zajednickog cilja. Nemam sumnje: udruženi smo i tako ujedinjeni c´emo biti spremni da se suocimo sa novim izazovima koji nas ocekuju u godini pred nama.

Svakome od vas želim blistave božicne praznike, da budete okruženi ljubavlju ljudi koje volite i koji vas vole.
Želim da vam 2024. godina bude puna novih moguc´nosti, dostignuc´a, kao i licnog i profesionalnog zadovoljstva. Ujedno, u moje licno ime, ali i u ime celog tima garantujem vam  posvec´enost da cemo i dalje biti podrška i podsticaj za rast i stalno unapredenje.

Patricio Dei Tos
Predsednik