Comunicazione / Vesti iz Konfindustrije Srbija

20 septembar 2023

Welcome back cocktail party - Konfindustrija Srbija okupila svoje clanove nakon letnje pauze

"Welcome back" koktel koji smo 20. septembra organizovali u hotelu Kristal u Beogradu, bio je savršena prilika da nakon letnje pauze tradicionalno okupimo naše kompanije clanice.Irena Brajovic direktorka Konfindustrije Srbija pozdravila je sve prisutne, a posebno Ambasadora Italije u Srbiji, Njegovu ekselenciju Luku Gorija, predstavnike sprskih institucija: Narodne skupštine, Minstarstva spoljnjih poslova, Ministarstva finansija, Uprave za slobodne zone, Privredne komore Srbije kao i Poverenicu za zaštitu ravnopravnosti, naše clanove, saradnike i brojne prijatelje Konfindustrije Srbija.Posebnu dobrodošlicu poželeli smo i našim novim clanovima – kompanijama i profesionalcima koji su nam ukazali poverenje i pridružili nam se u poslednjih godinu dana, a kojih je 36.
Tom prilikom smo najavili i nove projekte i aktivnosti koje cemo zajedno realizovati u narednom periodu.Pozdravivši prisutne, predsednik Patricio Dei Tos  i ambasador Italije u Srbiji NJ.E. Luka Gori  podsetili su nas na važnost zajednice, napretka i saradnje – kljucnih vrednosti ne samo za poslovnu zajednicu, vec´ i za jacanje veza izmedu Italije i Srbije.
Zahvaljujemo se svim našim prijateljima, kolegama, saradnicima, našim strateškim partnerima: Dragon Maritime, Engineering, Generali, Pasubio, Promek, UniCredit Banka, Palladio east, Transfera, Istrabenz Plini, Fercam, Benetton Srbija, GLM.


. 

Veliko hvala sponzorima susreta: kompaniji Beostok distributeru Lavazza kafe u Srbiji  i prevodilackoj agenciji Bravissimo.