Comunicazione / Vesti iz Konfindustrije Srbija

10 avgust 2023

Poruka Predsednika Dei Tos povodom predstojece letnje pauze

Drage koleginice i kolege,

 

U svoje licno ime i u ime celog Generalnog saveta, želeo bih da vam uputim par reci kao i pozdrave povodom predstojece letnje pauze.

 

Od pocetka godine napravili smo znacajne i krupne korake unapred za italijanske i srpske kompanije koje zastupamo:

Konfindustrija Srbija je zapravo zadržala odlican nivo institucionalne saradnje - u okviru sistema Konfindustrije, u dijalogu sa Vladom, i na kraju sa svim institucijama i organizacijama od interesa za naše clanstvo. 

 

Slogan koji smo izabrali za obeležavanje 10 godina Konfindustrije u Srbiji, „Snaga je u zajedništvu“, dobio je svoje jasno oblicje na Forumu za poslovnu i naucnu saradnju izmedu Italije i Srbije u martu mesecu ove godine. Zajedništvo – kao simbol timskog rada sistema Italija. Zajedništvo – kao skok u kvalitetu odnosa izmedu dve zemlje.

 

Ova tendencija i dinamika odnosa dodatno su potvrdene privrednom misijom Konfindustrije Veneto Est u Beogradu, kao i svim aktivnostima koje sprovodimo sa našim clanicama i za njih.

 

U išcekivanju da se ponovo vidimo u septembru, sa novim važnim inicijativama, s entuzijazmom i obnovljenom energijom, uvek spremni da planiramo i rastemo zajedno, želim vam lep i prijatan odmor!

 

Patricio Dei Tos,

Predsednik