27 novembar 2022

Konfindustrija Srbija u Rimu predstavila prilike za investiranje u Srbiji

Konfindustrija Srbija je 24.novembra u Rimu ucestvovala u konferenciji koju su organizovale advokatske kancelarije Prica & Partners iz Beograda i Pavia e Ansaldo iz Rima na temu "Investiranje u Srbiji" gde je naša direktorka Irena Brajovic prezentovala nacine investiranja u Srbiji, pružila sveobuhvatan pregled mogucnosti ulaganja i istakla znacaj prisustva italijanskih kompanija u Srbiji.

Konferenciju je moderirao Adv. Daniele Carminati odgovoran za internacionalizaciju kompanija, a govorili su i ambasador Srbije Goran Aleksic kao i rukovodioci Simest SpA, koji su ukazali na metode intervencije Simesta u podršci italijanskim kompanijama; predstavnici Banca Intesa Beograd predstavili su širok spektar usluga koje banka nudi u Srbiji.

Advokati Mihajlo Prica i Darija Ognjenovic, izvršni partner i partner advokatske kancelarije Prica & Partners, ilustrovali su referentni pravni okvir za mogucnost ulaganja u Republiku Srbiju.

Hvala na mogucnosti da kao Udruženje
predstavimo izazove i prilike za investiranje koje naša zemlja poseduje medu kojima posebno isticemo dobru povezanost Italije i Srbije i povoljne uslove za ulaganje.