Comunicazione / Dogadaji

30 jun 2021

Operativna podrška kompanijama u zemljama Istocne Evrope

Dana 30. juna 2021. godine, sa pocetkom u 10 casova, na platformi GO! održac´e se online dogadaj “Operativna podrška kompanijama u zemljama Istocne Evrope” u organizaciji Konfindustria Pijemont, Konfindustrije Novara Verceli Valsezia i Konfindustrija Est Europa, u saradnji sa UniCreditom.

Pored toga što ce pružiti detaljnu analizu realnih moguc´nosti za uspostavljanje partnerstava i saradnje za italijanske kompanije u jedanaest zemalja koje su deo mreža Konfindustrije Est Europa, cilj ove inicijativa jeste i boje upoznavanje sa alatima za podršku koje kompanijama nude Evropska banka za obnovu i razvoj (EBRD) i UniCredit preko svog sistema i mreže finansijske podrške.

Aktivno ucestovanje na ovom online dogadaju uzece: predsednik Komisije za internacionalizaciju Konfindustrije Pijemont, g. Alesandro Bataljaa, predsednica Konfindustrija Est Europa, gda Maria Luiza Meroni, zamenik izvršnog direktora EBRD-a za Italiju, g. Masimo Karnelos, direktor medunarodnog centra UniCredit Italija, g. Alesandro Paoli, kao i izvršni direktor kompanije Coccato & Mezzetti Srl, g. Fabiano Kokato.

Detaljnije informacije o programu i registraciji dostupne su na sledec´em linku: https://bit.ly/3qidyJ5

Napomena: radni jezik – italijanski