Comunicazione / Dogadaji

26 februar 2021

Finansijska instrumenta CDP i SIMEST, webinar

U petak 26. februara sa pocetkom u 11 casova održace se webinar posvecen predstavljanju finansijskih instrumenata CDP i SIMEST, koji siu na raspolaganju italijanskim kompanijama u Srbiji, njihovim maticnim preduzecima u Italiji, kao i lokalnim preduzecima koje su u lancu dobavljaca italijanskih kompanija.

Ucesnici c´e kroz prezentaciju konkretnih slucajeva moc´i da saznaju kako su CDP i SIMEST omoguc´ili brojnim italijanskim kompanijama da rastu u inostranstvu zahvaljujuc´i pozajmicima, garancijama, kapitalnim intervencijama, konsultantskim i drugim specijalizovanimproizvodima i uslugama. Polazec´i od potreba i moguc´nosti kompanija, eksperti c´e otkriti najpogodnija rešenja i nove instrumente koji su kreirani u periodu pandemije i brze globalne transformacije lanca vrednosti i nacina izvoza i internacionalizacije.

Nakon izlaganja eksperata CDP-a i SIMEST-a, govorice Marina Scognamiglio, direktorka kancelarije ICE u Beogradu, Patrizio Dei Tos, predsednik Konfindustrije Srbija, Giorgio Marchegiani, predsednik Italijansko-srpske privredne komore, a zatim ce uslediti sesija pitanja i odgovora - trenutak razmene u cilju  interakcije i odgovaranja na vaša pitanja o moguc´nostima i alatima CDP-a i SIMEST-a.

Agenda i uslovi registracije: LINK