Comunicazione / Vesti od clanova

26 avgust 2020

Aliquo Group donira 5000 litara dezinfekcionog sredstva "Naclosept" zdravstvenim ustanovama u Srbiji

Aliquo Group, clan i strateški partner Konfindustrije Srbija, ove godine obeležava 10 godina poslovanja.
Zbog novonastale situacije uzrokovane virusom Korona, kompanija je odlucila da sredstva namenjena za obeležavanje ovog znacajnog jubileja preusmeri na donacije dezinfekcionog sredstva "Naclosept", a koje proizvodi "Aliquo Industrial d.o.o" (jedna od kompanija grupe Aliquo).


U cilju pružanja doprinosa borbi protiv virusa korona, donacije sredstva "Naclosept" su prevashodno namenjene zdravstvenim ustanovama, 

Akcija podrazumeva donaciju 5.000l sredstva, od cega je 2.000l isporuceno KC Vojvodina, 1.000l KBC Dragiša Mišovic, po 500l KBC Zemun i Zvezdara, i 500l Opšta bolnica Šabac. Manje kolicine donirace se pojedinim humanitarnim organizacijama kao što je "Radost deci", i osnovnim školama.Buduci da je proizvedeno na bazi natrijum hipohlorita, primena dezinfekcionog sredstva "Naclosept" je široka i namenjena je za cišcenje i dezinfekciju svih površina, predmeta, dezobarijere i sl.

Akciji donacija pridružila se i kompanija "AKS Express Kurir", koja vrši isporuku sredstava i time nam u mnogome olakšava logisticki aspekat.