Comunicazione / Vesti od clanova

5 avgust 2020

Neofyton zvanicni zastupnik mašina za brizganje plastike WINTEC by Engel

Sa tradicijom od 28 godina, odlicnim renomeom, profesionalnom servisnom podrškom i izuzetnim poslovnim rezultatima na 8 svetskih tržišta, kompanija Neofyton je od strane kompanije Engel odabrana da bude zvanicni zastupnik proizvodaca mašina za brizganje plastike WINTEC za našu regiju (Srbija, Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Makedonija, Crna Gora).


Brend WINTEC je u 100% vlasništvu austrijske kompanije ENGEL, svetskog proizvodaca broj 1, sa kojim kompanija Neofyton ima uspešnu saradnju vec 11 godina.

Najmoderniji proizvodni pogon kompanije WINTEC nalazi se u mestu Changzhou u Kini. Kompanija je osnovana je 2013. godine i vec je stekla izuzetan renome i pozitivnu reputaciju medu korisnicima što pokazuje i cinjenica da Wintec uspešno posluje i plasira mašine za brizganje i na najzahtevnijim tržištima Sjedinjenih Americkih Država, Meksika, Kine i Rusije.

Sa Austrijskim dizajnom, razvojem i inženjeringom, WINTEC linija proizvoda osim veoma prihvatljivih cena nudi i prednost Engel višedecenijske ekspertize, "khow-how"-a i liderske pozicije u industriji brizganja plastike.

Projekti i proizvodnja po evropskim standardima omogucavaju WINTEC-u da ponudi mašine za jednokomponentno brizganje plastike. Ova proizvodna linija nudi benefite citave decenije strucnog rada na brizganju plastike: najpouzdanije i najefikasnije mašine sa produženim radnim vekom. Kao brend u 100% vlasništvu ENGEL-a, WINTEC omogucava visok standard kvaliteta cele grupe. Vodecu post-prodajnu servisnu podršku garantuje lokalna servisna mreža i sopstveni lager rezervnih delova.

Izvor: eKapija