Comunicazione / Vesti od clanova

30 jul 2020

AUNDE SRB - Technoprotex® - dugotrajne maske

Ponuda za clanovePoštovani clanovi,

Sa zadovljstvom vas obaveštavamo da je naš clan i strateški partner AUNDE SRB dobio odobrenje za proizvodnju Technoprotex® dugotrajnih maski koje je patentirala njihova maticna kompanija, AUNDE Italia, i koje je odobrio Italijanski nacionalni institut za javno zdravlje iz Rima.

Maske se mogu prati i ponovo koristiti. Poseduju filter koji traje 24 sata, što prakticno na primeru radne smene od 8 sati znaci da filter traje 3 dana.
Dostupne su u dve boje - crnoj i beloj - i efikasne su u borbi protiv koronavirusa.

Ako ste zainteresovani, obaveštavamo vas da ce za otprilike 10 radnih dana biti dostupno 30.000 maski i preko 100.000 filtera.

Clanovima Konfindustrije Srbije bice obezbedene specijalne cene. Kako cena tako i popusti koji se na nju budu primenjivali zavisice od narucenih kolicina.

Prezentacija Technoprotex® maski, na italijanskom jeziku, gde možete naci više podataka o karakteristikama proizvoda: LINK

Ukoliko ste zainteresovani, molimo vas da se obratite našoj kancelariji putem mejla na adresu office@confindustria.rs, nakon cega cemo se postarati da uspostavimo direktan kontakt izmedu vas i predstavnika kompanije AUNDE SRB.