Comunicazione / Vesti od clanova

17 februar 2023

Formiranje grupacije Systema koju cine clanice Konfindustrije Srbija: Aliquo i Re SourcingSa zadovoljstvom Vas obaveštavamo da je od 01.02.2023. godine kompanija ALIQUO SRB ACCOUNTING & CONSULTING d.o.o. zakljucila M&A ugovor sa kompanijama RE SOURCING d.o.o. i AKSAL d.o.o. cime je osnovana SYSTEMA GROUP.

Grupa SYSTEMA, sa 7 kancelarija, skoro 40 zaposlenih, više od 140 medunarodnih klijenata i na desetine realizovanih projekata godišnje, predstavlja do danas prvi projekat spajanja boutique kompanija usmerenih ka stranim investitorima, a koje posluju u sektoru konsaltinga, upravljanja projektima, administracije i racunovodstva, cime je dat život najvecoj privatnoj grupaciji u sektoru.

Tailormade vizija poslovanja, usredsredena na osobu, preduzetnika i na meduljudski odnos, koja nas izdvaja od drugih, ostace prepoznatljiva karakteristika Grupe.

Rezultat ovog udruživanja je mocan spoj ideja, alata i veština koje cete, sigurni smo, veoma ceniti. Nastavljamo sa našim projektom šireci i poboljšavajuci naše usluge i brigu o potrebama naših klijenata.
 
Radujemo se skorom susretu.

Simone Apolloni - Lorenzo Bartolini - Augusto Michelagnoli - Vladimir Micic