Comunicazione / Vesti od clanova

5 jul 2022

Structurama sada i na severnoamerickom kontinentu!

Naša firma clanica, Structurama nastavlja sa uspešnim otvaranjem sedišta na razlicitim geografskim podrucjima. Nakon kancelarije u Italiji, Srbiji, Poljskoj, Rusiji sada je otvorena kancelarija i severno od Filadelfije, u Telfordu, Pensilvanija (SAD).

Kompanija, osnovana u Italiji, ima nekoliko filijala i predstavništva a nova kancelarija c´e proširiti prisustvo Structurame na tržištima SAD, Kanade i Meksika, a takode c´e primati upite i iz Centralne i Južne Amerike.

"Odluka da otvorimo sedište u Severnoj Americi nije novost vec nešto što smo odavno planirali. Ipak, prioritet nam je bio da prvo razvijemo evropska tržišta tako da budemo prisutni na celom kontinentu dok smo u meduvremenu smo tražili prave partnere i saradnike na severnoamerickom tržištu. Nakon uspešnih godina u zemljama Istocne Evrope i zemljama Srednjeg istoka smatrali smo da u Severnoj Americi možemo da dobijemo dodatnu vrednost na jednom vrlo kompetitivnom i zrelom tržištu.
Kljuc našeg uspeha razvijanja na novim tržišnim teritorijama jeste u tehnologiji i iskustvu koje izvozimo i koje cini da budemo interesantni i na potpuno novim tržištima. U svakom slucaju, mi smo jedna mlada ali dinamicna kompanija koja vec pokazuje jedan priznat i znacajan profesionalizam", kaže Dejana Kokošar, generalna menadžerka za Srbiju.

Structurama se, pored ogromnog iskustva u sistemima prefabrikovanih betonskih konstrukcija, može pohvaliti i velikim znanjem u projektovanju potpuno automatizovanih ili, pak, tradicionalnih prefabrikovanih sistema.